Лудогорец се класира за плейофите на Лига Европа, след като разби

...
Лудогорец се класира за плейофите на Лига Европа, след като разби
Коментари Харесай

Лудогорец попиля Астана, гарантира си мачове с Аякс

Лудогорец се класира за плейофите на Лига Европа, откакто разруши с 5:1 Астана в мача реванш от третия квалификационен кръг на конкуренцията. След като бяха изгубили с 1:2 преди седмица в Казахстан, през днешния ден “орлите ” се върнаха по отличен метод в мача и с общ резултат 6:3 не престават напред, където ще срещнат гранда Аякс за влизане в групите на втория по мощ шампионат на Стария континент.

Успехът през днешния ден също по този начин значи, че Лудогорец за осма поредна година ще взе участие в групова фаза на евротурнир. Дори и да отпадне от нидерландците, разградчани ще играят в груповата фаза на Лигата на конференциите.

По два гола за триумфа означиха Бърнард Текпетей и Якуб Пьотровски, а един гол добави Кирил Десподов. За гостите резултатът бе изравнил Дембо Дарбо.

Наставникът на разградчани Ивайло Петев заложи на вратата на Симон Слуга, вместо невъзстановения напълно Серджио Падт. Пред него действаха Марсел Хайстер, Ноа Сонко Сундберг, Оливие Вердон и Аслак Фон Витри. В халфовата линия бяха Якуб Пьотровски, Иван Йорданов и Клод Гонсалвеш. По крилата бяха Кирил Десподов и Бърнард Текпетей, а на върха на офанзивата - Руан Секо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР